On ihan pakko jakaa tämä teidän kanssanne

Tänään olin shoppailemassa muutaman au pairin kanssa. Kotiin päästyäni ajattelin olla vaan ja leikkiä koneella. Siinä sitten istuskelin sängylläni ja katselin Top Gear- ohjelmaa, kun silmäkulmassa vilahti jotain. HÄMÄHÄKKI!

Äkkiä kirja käteen ja metsästämään hämppyä. Siirtelin huonekaluja ja vihdoin sain sen kirjani alle! HA! Siitä sait hämppy! Nostin kirjan ja hämppy oli kadonnut!

Siirtelin lisää huonekaluja ja taas kerran sain näköhavainnon hämähäkistä. Tiputin kirjan sen päälle ja varmistaakseni, että hämähäkki varmasti kuolee, hypin kirjan päällä muutaman sekunnin.

Nostin kirjaa taas ja onnekseni hämähäkki oli kuollut. Hämähäkki oli hirmuisen kokoinen. Niinpä päätin, että hämähäkistä tulee seuraavan blogi kirjoituksen aihe.

Otin kameran käteen ja otin kuvia hämähäkistä. Siirtelin sen kahdeksaa jalkaa ja kuvasin lisää. Otin vielä viivoittimen käyttöön.

Hämähäkit täällä eivät ole niitä pieniä hämähäkkejä, joita koto-Suomessa näkee, vaan ne ovat suuria! Toki täällä on pieniäkin hämähäkkejä, mutta ketäpäs ne pienet hämähäkit kiinnostaa. Joten, tässä muutama hämähäkki kuva teille illan piristeeksi, tai sitten ei. Itse varmaan näen painajaisia...